Lone Aahauge


INTELLIGENT INDRETNING

BETINGELSER OG PRIVATLIV

www.loneaahauge er ejet og drevet af Lone Aahauge

Alle kurser, produkter og konsultationer på denne hjemmeside udgår fra:

Lone Aahauge

Feng Shui Living for dine drømme

CVR-nr. 37887226

Emborgvej 169, 8660 Skanderborg

Danmark


SAMTYKKE OG BEHANDLING AF PERSONOPLYSNINGER

Jeg vil altid behandle dine personoplysninger sikkert og fortroligt i overensstemmelse med gældende lovgivning, herunder persondataforordningen og databeskyttelsesloven.

Dine oplysninger vil alene blive anvendt til det formål, de er indsamlet til, og vil blive slettet, når dette formål er opfyldt eller ikke længere relevant.


BESKRIVELSE AF DATABEHANDLINGEN

FORMÅL

● Levering af mine produkter og tjenester: Personoplysninger anvendes til at kontakte dig med henblik på levering af produkter og tjenester, som du har købt, tilmeldt dig og/eller tegnet abonnement på.

● Levering af nyhedsbreve: Personoplysninger anvendes til at fremsende nyhedsbreve, som du har tilmeldt dig.

● Kundeservice: Support i forbindelse med dine køb og abonnementer samt øvrige henvendelser.

● Online markedsføring: Personoplysninger anvendes til online markedsføring f.eks. på Facebook.


KATEGORIER OG OPLYSNINGER

● Jeg behandler flg. kategorier af personoplysninger: Almindelige personoplysninger, f.eks. navn, adresse, e-mail, telefonnummer, brug af digitale ydelser, herunder nyhedsbreve.


KILDER

Jeg har fået dine oplysninger:

● Direkte fra dig via min hjemmesides tilmelding til nyhedsbreve eller tilmelding til nyhedsbrev andre steder på nettet, f.eks. Facebook.

● Direkte fra dig i forbindelse med køb af produkter eller ydelser.

● Fra andre kilder der er offentligt tilgængelige f.eks. sociale medier.

● Min databehandler [CRM-system - f.eks EasyMe].


BEHANDLINGSGRUNDLAG

Det er nødvendigt for mig at ligge inde med disse oplysninger på grund af:

● Min legitime interesse i at markedsføre mine produkter.

● Så jeg kan opfylde en kontrakt, som du er part i.

● Så jeg kan overholde en retlig forpligtelse f.eks. i henhold til bogføringsloven.


MODTAGERE

Jeg kan videregive dine personoplysninger under følgende omstændigheder:

Jeg har indgået databehandleraftaler med disse databehandlere, hvilket er min garanti for, at de overholder gældende regler om beskyttelse af dine personoplysninger:

● Stripe til betaling af produkter og ydelser

● [CRM-system - f.eks EasyMe] til håndtering af booking og køb af produkter og e-mail nyhedsbreve.

● [CRM-system - f.eks EasyMe til håndtering af mailadresser, i forbindelse med udsendelse af nyhedsbreve.


OPBEVARING

Jeg opbevarer dine personoplysninger, så længe det er nødvendigt til de formål, der er nævnt:

● I forbindelse med nyhedsbreve: Så længe et afgivet samtykke til at modtage markedsføring ikke er trukket tilbage, og jeg ikke er forpligtet til at opbevare personoplysningerne f.eks. i forbindelse med en retlig forpligtelse.

● I forbindelse med køb af ydelser eller produkter: I forbindelse med levering af mine produkter og tjenester vil jeg opbevare dine personoplysninger i op til 6 år efter afslutning af kundeforhold i henhold til bogføringsloven, med mindre der er specielle grunde til at opbevare informationerne i en længere periode, som f.eks fordi du har adgang til et online produkt du har købt.

● Generelt vil personoplysninger vedrørende generelle henvendelser fra ikke registrerede kunder blive slettet efter 1 år, med mindre der er specielle grunde til at opbevare informationerne i en længere periode.


OPLYSNING, INDSIGELSE, ÆNDRING, DATAPORTABILITET OG SLETNING

Du kan altid kontakte mig for at få oplyst, hvilke af dine personoplysninger jeg ligger inde med. Dette kan ske ved henvendelse til:

Lone Aahauge, tlf. 30134316, e-mail. kontakt@loneaahauge.dk, Emborgvej 169, 8660 Skanderborg. CVR-nr. 37887226

Hvis der er fejl i de oplysninger jeg har om dig, kan du altid bede om at få dem rettet, så jeg har de rigtige, ligesom du har ret til at få udleveret oplysningerne i et almindeligt format (dataportabilitet).

Har du ønsker om ændring eller dataportabilitet, er du også meget velkommen til at skrive til mig på ovennævnte e-mailadresse, eller rette dine oplysninger via link nederst i de nyhedsbreve du har modtaget fra mig.

Ønsker du ikke længere, at jeg skal behandle dine personoplysninger, eller at jeg skal begrænse behandlingen af dine personoplysninger, kan du også sende mig en anmodning herom til ovennævnte e-mailadresse.

Hvis du ønsker at trække dit samtykke til behandling af din e-mailadresse i forbindelse med udsendelse af nyhedsbreve og markedsføring kan det til enhver tid ske ved at trykke på et link i den enkelte nyhedsmail.

Hvis du ønsker at klage over Feng Shui Living for dine drømme´s behandling af dine personoplysninger, kan dette ske til Datatilsynet, på adressen Borgergade 28,5., 1300 København, telefon 33 19 32 00 e-mail: dt@datatilsynet.dk.


COOKIES

Dette site bruger cookies til at tilpasse indhold og annoncer og til at analysere trafik. Jeg deler også oplysninger om din brug af websitet med mine partnere inden for sociale medier, annonceringspartnere og analysepartnere.

Mine partnere kan kombinere disse data med andre oplysninger, du har givet dem, eller som de har indsamlet fra din brug af deres tjenester. Du samtykker til vores cookies, hvis du fortsætter med at anvende vores hjemmeside. Ønsker du ikke cookies, er du velkommen til at slå dem fra i din browser eller at forlade sitet.


KØB HOS LONE AAHAUGE

Rettigheder til alle produkter tilhører Lone Aahauge, og det er ikke tilladt at videresende, videresælge eller på anden måde offentliggøre hele eller dele af materialet uden forudgående skriftlig tilladelse. Citat kun ved forudgående skriftlig tilladelse.

Køb af produkter følger markedsføringsloven. Alle priser er i DKK opført inklusive moms med mindre andet er opført. Alle priserne er dagspriser og kun gældende på bestillingsdagen. Priserne ændres løbende. Køber bliver faktureret til den pris, der er gældende på bestillingsdagen.


BETALING VIA FAKTURA

Betaling af sessioner og konsultationer foregår online via kreditkort, mobile pay eller via faktura, gældende for både personlige og virksomhedsmæssige konsultationer og sessioner senest 7 dage efter afholdelse.

Hvis betalingen ikke forfalder rettidigt vil du modtage en mail med påmindelse herom.

Rate betaling af sessioner er ikke muligt.


FORTRYDELSESRET

Hvis du fortryder dit køb af online produkter og kurser inden 14 dage, tilbagebetaler Lone Aahauge det fulde modtagne beløb, med undtagelse af nedenstående:

Digitale produkter: Ved køb af digitale produkter, gælder 14 dages fortrydelsesret, indtil du logger ind første gang og derved kan gøre brug af og downloade produktet. Derefter bortfalder fortrydelsesretten.

Ved digitale produkter der leveres omgående via mail efter køb er der ingen fortrydelsesret.


BETINGELSER VED KURSUS OG GRUPPEFORUM

For at beskytte alles privatliv og gøre Lone´s online grupper (eksempelvis lukkede og/eller hemmelige Facebook grupper) til et opløftende og behageligt miljø, med relevant indhold, er følgende regler gældende:

Det er ikke tilladt at kontakte andre deltagere uopfordret, udenfor gruppen. Hverken i privat eller forretningsmæssig henseende.

Der er tavshedspligt omkring personfølsomme oplysninger, for alle medlemmer af grupper og hemmelige facebook grupper, så alle deltagere kan føle sig trygge.

Det er ikke tilladt at reklamere for, linke til eller på anden vis uopfordret omtale af egne eller andres, hjemmesider med salgsindhold, produkter eller arrangementer. Links til egne kommercielle facebooksider er heller ikke tilladt.

Det er ikke tilladt at invitere andre deltagere ind i, egne eller andres, Facebook grupper eller lignende fællesskaber.

Profilnavn/Brugernavn og signatur må ikke indeholde henvisninger til firmanavn, hjemmesider, produkter eller andet kommercielt indhold.

Det er ikke tilladt at dele opslag fra eller links til, hjemmesider, blogs, facebooksider osv., med kommercielt indhold.


BEHANDLING AF PERSONFØLSOMME OPLYSNINGER

Omhu

Professionalisme

Dedikation

Etik

Tavshedspligt


Lone Aahauge har ret til, på et hvilken som helst tidspunkt, at foretage ændringer i gældende forretningsbetingelser.

Privatlivspolitik

Cookies

Denne side anvender cookies – små tekstfiler der lægges på din maskine for at hjælpe os med at give dig en bedre oplevelse når du besøger os, og ved at anvende Feng Shui Living accepterer du brugen af dem. Generelt bruges cookies til at genkende dig når du besøger os igen og kan hjælpe med fx at huske indholdet i en indkøbskurv og levere helt anonyme data til 3. parts applikationer som Google Analytics.

Såfremt du ikke ønsker at modtage cookies kan du slå dem fra. Den mest effektive måde at gøre dette, er at slå cookies fra i din browser. Efter en periode med inaktivitet, oftest på en måned, vil de dog automatisk blive slettet. Du kan læse mere om den danske lovgivning om cookies hos erhvervsstyrelsen.

 

📞 30 13 43 16



Erhverv - Indretningsløsninger og farver der styrker og optimerer virksomheden.

Private - Indretning og farver til dit hjem, som skaber forandring i dit liv.

Du er velkommen til at ringe og høre mere om muligheder og løsninger -

til din virksomhed eller din private bolig



Lone Aahauge

Intelligent Indretning - Feng Shui Living

Telefon 30 13 43 16

Emborgvej 169

8660 Skanderborg

Følg mig på facebook
Følg mig på facebook
Følg mig på LinkedIn