Lone Aahauge

INTELLIGENT INDRETNING

DET SIGER MINE KUNDER

INDRETNING HOS PRIVATE


Lone har hjulpet os igennem vores husbyggeri, med indretning, materialevalg samt farvesammensætninger for optimal balance i huset.

Det har været en stor hjælp at gøre brug af Lones kompetencer.

Navnlig har det haft stor indflydelse for at vi i dag står med et åndbart hus med smukke ler spartlede vægge, samt at vi i alle rummene har fået en farve på en af væggene. Løsninger vi aldrig selv havde fundet frem til. Vi ser frem til at flytte ind meget snart og mærke hvad det betyder for energien i huset og i os.

Vi kan kun varmt anbefale Lone til andre der måtte have brug for hjælp til indretning med Neo feng shui.
Kis og Ulrich, Silkeborg

Super god oplevelse.

Lone gav nogle helt konkrete råd og vejledninger som vi straks gik i gang med da hun forlod os.

Lone skaber tryghed om processen og er lydhør og samtidig tydelige i sin rådgivning.

Vi kan klart anbefale Lone.

Sanne Ravn, Skanderborg

Lone er præcis,

omhyggeligt og kommer med vigtige og værdiskabende forslag til indretning af hjemmet.

Lone har en stærk intuition og opfanger behov og signaler, som fører til at vejledningen bliver fuldendt.

Hanne Ravn, Alken - Skanderborg

Vi har fået så meget ud af Lones vejledning.

Det gælder såvel de indre og ydre kvaliteter i vores hjem.

Vi mærker allerede forandringer, der bevirker øget trivsel og livsglæde.

TAK Lone.

Anne Marie Steenild, Beder-Aarhus

Et yderst dejligt besøg af Lone..

.det starter med en samtale hvor vi fortæller hvad vi har behov for støtte til, i forskellige aspekter i vores liv..Lone er empatisk, nærværende og rigtig god til at stille præcise spørgsmål.. Lone gennemgik alle vores rum..og udarbejdede en liste med både belysning, farver på vægge, møbler og tæpper..samt hvor de forskellige møbler, tæpper og lamper skulle være... Lone arbejder ud fra det inventar vi har..så vi skulle ikke skifte alt ud med nyt...det var dejligt.. Vi er gået igang med projektet og vi glæder os virkligt meget til at mærke ændringen.. Så gør noget godt for dig selv, din familie, venner og veninder og book Lone.... da den positive energi du vil få i huset ikke kun påvirker dig...men også mennesker omkring dig.. Vi vil på det varmeste anbefale Lone. Aller Kærligst Birgitte og Dan Skjørt - Gelsted

Super god vejledning til farve og materialevalg i hele huset.

Vi har fået en fantastisk guide til det fremtidige arbejde med indretning af vores hjem.

Søren Slebo Alken, Skanderborg

Lone mødte mig hvor jeg var, kunne tage den, fra det sted hvor jeg var. Jeg skulle ikke gøre en hel masse før vi kunne starte. Hun lyttede nærværende og med stor indlevelse og empati. Hun hjalp mig i gang, var ikke bange for at tage fat og gå i gang med det samme. Det var en fantastisk oplevelse at få hjælp til at komme i gang. Endelig. Efter mange års dyb længsel efter at få plads til mig.

Før manglende jeg lyst til at komme hjem.
Når jeg var hjemme tog det energi, for mange ting der bidrog til stress. Tydeligt tegn på alt det der ikke gav energi.

Når jeg var ude havde jeg en følelse af frihed og samtidig trykkende tanker på det derhjemme.

Tanker om at hvis det alt sammen var væk, kunne jeg starte på en frisk.
Der var ofte rodet. Der var ikke plads til det jeg brugte i hverdagen. Det jeg troede jeg ville få brug for, gamle forestillinger og drømme som ikke længere var aktuelle, fyldte skabe og skuffer. Der var ingen plads til at lægge ting jeg havde i brug, da alle de ting jeg gemte på til en masse gamle forestillinger, der ikke er vigtige, optog alt pladsen.

Nu kan jeg virkelig mærke at der er blevet plads til mig.
Den tryggende følelse er væk.
Jeg har plads til at lægge mine ting på plads. Det giver selvtillid og god selvfølelse. Skaber plads til den person jeg er og den jeg gerne vil udvikle mig til at blive.
En følelse af fysisk at kunne trække vejret helt ned i maven.

Hanne Ringgard, Frederiksberg

Kære Lone.

Jeg skriver for at sige dig tusind tusind tak for din fantastiske indretningskonsultation. Energien i mit hjem og i mit liv har fået et kærligt boost. Og så er det endda en langsigtet løsning fordi jeg fik forklaret hvordan forandringerne virker og selv kan lave små justeringer hen ad vejen.

Selve konsultationen var en rigtig god oplevelse. Det var helt let og naturligt at snakke om de store og små ting i livet mens vi gik fra rum til rum. Og du havde en fantastisk evne til at forstå hvor jeg var og gerne ville hen - både med indretningen og livet.

Jeg havde måske tænkt - eller frygtet - at jeg skulle ud og investere i nye ting efter konsultationen. Så overraskelsen og glæden var stor da jeg opdagede at du har en helt fantastisk evne til at se og anvende det der er i forvejen - og at øvelsen ikke går ud på at skabe et hjem i årstidens modefarver - men et hjem med alle de personlig præg som passer præcist til mig og min familie.

Det overstiger klart forventningerne til konsultationen - at jeg selv er blevet klædt på til at forstå virkemidlerne i indretningens farver og former i de forskellige rum så jeg selv kan lege med indretningen og lave små justeringer efter behov.

Der manglede noget blåt i min stue og puderne eller et tæppe kunne sagtens løse opgaven. Men jeg valgte at male den ene væg i den særlige blå farve som Lone havde udpeget og jeg ELSKER den. Og jeg ville aldrig selv have tænkt på at væggen kunne være den blå farve. Farven giver den skønneste energi i stuen og minder mig om det gode flow der er i de ting jeg har fokuseret på i netop det område af livet.

Efter konsultationen kunne jeg sætte pris på det der allerede fungerede og fik bragt balance og intension i indretningen. Dejligt at kunne handle og være konstruktiv. Jeg oplever resultatet som en skøn indretning som er SÅ MEGET MIG. En indretning som skaber ro, balance, og god energi på min vej og som andre også mærker og kommenterer :-)

Det er bestemt ikke sidste gang jeg vil invitere Lone til at være med på rejsen i indretningen og i livet. Der er ændringer på vej på arbejdsfronten og det fortjener også de bedste nye rammer - jeg glæder mig !!

Mange kærlige og taknemmelige kram, Lene, Sondrup - Odder

Inden jeg fik besøg af Lone

bar mit hjem præg af, at skabe, skuffer og reoler var fyldt og jeg manglede plads. Jeg følte ikke jeg kunne smide noget ud og det betød at jeg blev ved at mangle opbevaringsplads og havde svært ved at holde huset pænt.

Jeg var heller ikke rigtig tilfreds med indretningen flere steder i huset, men jeg havde accepteret det, fordi jeg ikke kunne se bedre muligheder.

Lone har været en fantastisk hjælp. Jeg brugte hendes anvisninger og støtte i oprydningen og jeg kunne ikke have gjort det uden. Jeg er kommet af med sække- og kassevis og jeg har fået plads i skabene og ryddelighed i rummene. Det er en kæmpe lettelse og det hele værd, jeg er simpelthen så glad for det.

Lone gav mig også forslag til farver og forandringer i indretningen og jeg var lidt skeptisk med at få det lavet, men her bagefter er jeg målløs over hvor lækkert det er blevet. Lone er virkelig dygtig. Hun har en evne til at se muligheder og til at lave løsninger, som på én gang ser virkelig godt ud og samtidig er funktionelle.

Jeg kan varmt anbefale Lones konsultationer, det er alle pengene værd og mere til.

Helle Junker, Fredericia

Lone er utrolig dygtig til at forstå sammenhænge mellem omgivelserne og livsituationen. Hendes forslag til forbedringer er effektive, forståelige og kan oftest laves med de ting hjemmet allerede rummer. Mange af ændringerne er lavet allerede inden Lone forlader stedet. En stor tak fra mig for den store forandring, Lone har skabt på rigtig mange planer af mit liv!

Anonym, februar 2018

Lone har formidlet en konkret, anvendelig og begrundet rådgivning ifbm. min arbejdsplads, i et travlt åbent kontor landskab. Kommunikationen og samarbejdet var effektivt, med det rigtige tvist af forståelse og humor. Super tilfreds med både proces og resultatet !

Carsten N. 2017

Tog kontakt til Feng Shui Living i forbindelse med salg af mit hus, hvor jeg søgte Lones rådgivning ift min indretnings påvirkning af mulige købere.

Hun gav mig nogle meget konkrete tips omkring farvers placering i boligen og hvordan nogle få ændringer, samt tilføjelser kunne fremme energien og dermed salget. Ændringer der var lette at gå til og kort tid efter blev jeg kontaktet af ejendomsmægleren.

Han kunne fortælle om en pludselig øget søgning på boligen og 2 fremvisninger senere var den solgt!! Jeg kan på det varmeste anbefale Lones kompetencer!!

Charlotte Lundgren, Ry-Silkeborg

📞 30 13 43 16Erhverv - Indretningsløsninger og farver der styrker og optimerer virksomheden.

Private - Indretning og farver til dit hjem, som skaber forandring i dit liv.

Du er velkommen til at ringe og høre mere om muligheder og løsninger -

til din virksomhed eller din private boligLone Aahauge

Intelligent Indretning

Feng Shui Living - life & business design

Telefon 30 13 43 16

Havmarken 2A, Søvind

8700 Horsens

Følg mig på LinkedIn
Følg mig på LinkedIn
Share